O nama



Uspjeh je putovanje, nije destinacija!



Zašto Metalos?

Višegodišnja garancija 


Višegodišnja garancija, iskustvo,kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke „METALOS" d.o.o.

Mi brinemo o našim klijentima

Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za usluge rezanja metala laserom i plazmom, savijanja lima i cijevi, strojne obrade na klasičnim strojevima te zavarivanje različitih materijala odgovarajućim postupcima.

Projektiramo i izrađujemo proizvode od čelika,inox-a i drugih legura.

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži i Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku!

Vrhunska tehnologija kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

Ispunjavanje očekivanja I zahtjeva naših kupaca, kao i zaposlenika, smatramo primarnom misijom poduzeća. Neprestanim ulaganjem u proizvodne pogone, te praćenjem trendova u metaloprerađivačkoj industriji, zadovoljavamo potrebe klijenata, a raznim oblicima edukacija, potrebe svojih zaposlenika. Na taj način, na tržište plasiramo kvalitetan proizvod koji zadovoljava, kako svojom kvalitetom, tako i potrebnim  kvantitetom.

Naš inženjerski tim je spreman da odgovori bilo kojem zahtjevu u dizajnerskom i inženjerskom smislu. 
U proizvodnji  imamo vrhunski tim od 100 radnika za izradu širokog asortimana proizvoda od čelika  i inoxa. Metalos  d.o.o. ima na raspolaganju sve mašine i alate neophodne za obradu metala.

Kontinuiranim ulaganjem u proizvodni pogon i kvalitet, te brigom o svojim zaposlenicima, polako postajemo vodeće poduzeće u izradi ogradnih sistema, kao i bitan sudionik na tržištu po pitanju metalnog namještaja, ne samo u BiH, nego i na tržištu zemalja Europe.

Ukažite nam povjerenje da i Vama pružimo potrebnu potporu i doprinesemo uspješnoj realizaciji Vašeg projekta.

Darko Kujundžic, Metalos d.o.o