Metalos d.o.o na sajmu u Kölln-u

Direktor firme Metalos d.o.o Kreševo obišao trenutne i buduće partnere na sajmu.

Sajam IMM Cologne je međunarodni sajam namještaja koji se održava jednom godišnje u Kölln-u (Njemačka) i čvrsto se uspostavio kao vodeći sajam za industriju namještaja. Sajam predstavlja najnovije globalne trendove namještaja i dizajna enterijera za predstojeću sezonu i svake godine inspiriše mnoge tržišne inovacije. Tokom sedmice sajam je otvoren samo za posjetioce, vikendom otvara vrata privatnoj publici koja je u mogućnosti da dobije specijalizovane informacije i kupuje sugestije na temu namještaja, spavaćih sobe, enterijera, uređenja enterijera i dizajna.

Izlagačima će biti ponuđena mogućnost testiranja proizvoda ili tržišta na krajnjem potrošaču. Sajam u Kölln-u se smatra neophodnim komunikacionim forumom, važnim pokretačem i kreativnim centrom ideja u evropi.

Svako ko izloži ovde pridonosi globalnoj scene namještaja. Sajam prikazuje čitavo tržište namještaja i otvara vrata na globalnim tržištima, propraćen je visokokvalitetnim izložbama, trendovima i okruglim stolovima koji savršeno dopunjuju ponudu.