Svečano otvorenje zgrade Elektroprivrede HZHB u Tomislavgradu

Danas je u Tomislavgradu svečano otvorena novoizgrađena poslovna zgrada Proizvodnje električne energije Elektroprivrede HZHB.
Prigodnoj svečanosti osim članova upravljačkih tijela Elektroprivrede HZ HB i uposlenika, bili su nazočni i brojni gosti iz tijela zakonodavne i izvršne vlasti općine Tomislavgrad, općinskih javnih ustanova, poduzeća i udruga, te županije Hercegbosanske, Federacije BiH i drugi.

Zgradu su zajednički otvorili načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin i generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar Nikola Krešić, koji je ovom prigodom pored ostaloga kazao:
„Smatram da ovo poduzeće i općina Tomislavgrad zaslužuju primjeren i funkcionalan poslovni objekt. Na taj način pokazujemo našu odlučnost da realiziramo planirane investicije, u suradnji s ovom općinom na čijem području posljednjih godina imamo najviše projekata kada su u pitanju novi proizvodni kapaciteti“.

Mi iz Metalosa d.o.o. smo imali čast da učestvujemo u dijelu izgradnje, specifično u izradi i montaži nadstrešnice, ulazne kapije i ograde.